Gastenboek 2015
Superbedankt voor de geweldige dag!! Rufus (nu Storm) heeft zijn zusje LouLou ontmoet en hebben heerlijk ff gedold.. jammer dat zijn andere zusje niet kon komen. ook hebben we het opvanggezin ontmoet. Geweldige mensen.. kan alleen maar diep respect hebben voor alles wat jullie doen!!! Ga zo door en nogmaals bedankt voor deze geweldige dag. Hopelijk tot ziens! 


Dank jullie wel voor de leuke dag!


Bedankt voor de geweldig leuke en goed georganiseerde Dog Rescue Greecedag! We hebben twee broers van onze Freckel kunnen ontmoeten. Super! We hebben genoten!


Het was hartstikke leuk, Ivy's gasgezin weer eens gezien. Volgend jaar weer!! (en ook wat eerder, de lootjes waren al uitverkocht) 


Wat hebben wij genoten van onze eerste dog rescue greece dag. We hebben Teddy kunnen showen aan Arnolda en Janneke. Janneke heeft ons de eerste weken regelmatig gemaild hoe het ging. Teddy heeft zijn zus Hanah nu Pip ontmoet en het leek of ze elkaar kende of in ieder geval erg leuk vonden. In de bak waar ze los konden lopen liet Teddy wel even aan de andere honden zien wie de grote (kleine) broer van Pip is. Ook leuk om ervaringen te delen met andere gezinnen maar ook verhalen van de gastgezinnen te horen. Kortom een super dag.


Het was een erg leuke dag en bovendien kon ik nu eens met eigen ogen zien hoeveel honden jullie naar Nederland halen en onder de pannen brengen en ik vind dat jullie goed werk doen. (van 1 van de marktkraamhouders)Hoi,


Ook hier nog even een berichtje om te laten weten dat we het en hele leuke dag vonden!
Loki heeft omtzettend genoten. Hij heeft zijn vriendje Quispel weer kunnen zien, dat is de hond van het gastgezin waar hij een maand zat voor hij bij ons kwam. Ook het gastgezin zien vond hij zichtbaar leuk. Hij heeft voor het eerst door een tunnel gerend en de ballenbak was favoriet bij Loki. Het was heerlijk om Loki zo te zien genieten.
Fijn ook dat Arvid er was om even een vraag te stellen. En de frietjes waren erg lekker! :)
Een geslaagde dag voor hond en baas.
In de auto op de terugweg geen piep gehoord vanaf de achterbank, helemaal moe ;)
Bedankt iedereen die meegewerkt heeft! 
We zijn heel benieuwd naar de foto's van Chantal! 
Wij vonden het heel erg leuk dat alle hondjes die we opgevangen hebben er waren afgelopen zondag. Bibi (Nu Nora), Ivy, Hannah (nu Pip) en Pinky.
Fijn om te zien dat het met allemaal zo goed gaat en dat ze op 1 na allemaal een fijn gezin/stel hebben gevonden.
Pinky verblijft nog bij een ander gastgezin, waar hij het heel goed doet. Zal niet lang duren voor dat lieve mannetje ook een plekje heeft.
Goed georganiseerd en zelfs de zon liet zich zien! Het was onze 1ste keer dat we waren we vonden het leuk en vooral de kinderen genoten en leuk dat je je eigen adoptie hondje of hondjes weer hebben gezien leuk was het


Wij waren helaas een beetje laat maar ik vond het een erg leuk initiatief. En wat een heerlijke honden heb ik gezien.


Was super leuk !! heb zo veel foto's gemaakt!


Het was erg leuk vooral al die verschillende honden van heel groot tot heel klein van volwassen hond tot pup echt prachtige dieren! En hoe goed ze allemaal met elkaar omgingen! Leuk om het lieve gastgezin van Mattie weer te ontmoeten! Het was gezellig en prima geregeld, ook fijn dat de honden los konden in de binnenbak! En dan ook nog een fotoreportage gewonnen! Geweldig! 
Ik heb samen met deze lieverds (links mijn eigen hond, rechts de honden van jolanda, tineke en jordi) super veel genoten van deze dag!!
Nooit verwacht dat shanti (links) het zo goed zou doen bij andere honden behalve de honden die ze kent!
Volgend jaar kom ik sowieso weer een kijkje nemen!

Wat een gezellige dag al die leuke hondjes en mensen . Vooral ook heel leuk om Lianne weer te zien die onze hond Cayro ( Kyle) liefdevol heeft opgenomen in haar gastgezin.
Wij en Cayro hebben het ontzettend naar ons zin gehad . Dank jullie wel organisatoren voor deze geweldige dag .....TOP !!!Wauw! Wat hebben we genoten! Wat een leuke dag! Wij zijn zelf enthousiaste dansers en vonden de demo Doggydance wel zo ontzettend leuk! We gaan ook oefenen! Verder... heel veel gezelligheid bij alle kraampjes, lekkere poffertjes, fijn rondrennen in de binnenbak, en, en, en.... Dank jullie wel!!!


Het was zo leuk zondag. OLY heeft heerlijk gespeeld met zusje Hachi (Hope), en broers Dajang (Odar), Bumper (Perdy) en Odin (Victor). Het nestje HOOPVOL was bijna herenigd. Wat een prachtige honden zijn het! 

(klik HIER voor het verhaal van dit nest in Griekenland!) 

Wij, inclusief Storm (Rufus) hebben genoten van deze dag.. We hebben zelfs zijn zusje LouLou mogen ontmoeten.. Ze hebben heerlijk gedold!! Bedankt voor deze fijne dag! 


Geweldige en gezellige dag gehad was mijn eerste keer maar heb genoten
Leuk om het pleeggezin Petra,Frans en kinderen te zien deze hebben myki en haar pups geweldig opgevangen
Was ook heel leuk om Luna (Bambi) met haar broers en zus te zien ook papa Argos was aanwezig helaas konden Myki  en nog twee broers niet komen jammer, maar misschien volgend jaar.👍👍👍

Beste organisatie,
Bedankt voor de leuke dag in Hoenderloo. Onze hond Fyra (Fannie) heeft kennis gemaakt met haar broer Falco. Dat uit 1 nestje zulke verschillende honden kunnen komen. Fyra weegt 26 kilo en Falco weegt 43 kilo!! De kleur en de vacht zijn ook totaal anders. De honden zijn nu 9 maanden oud en zijn tot 3 maanden samen geweest. Ze herkennen elkaar echter niet meer.
Hallo Arnolda, wij willen jou / jullie laten weten dat wij zondag erg genoten hebben van de DRG-dag. Boris heeft twee prijsjes mee naar huis genomen, een goodie-bag en een ander verrassingspakketje waar hij zo van heeft nagenoten. Het was de reis helemaal waard. Dank je wel voor de leuke dag.